Please update your Flash Player to view content.
Назад Напред

Одржан пети семинар за управљаче заштиће…

Одржан пети семинар за управљаче заштићених подручја

У организацији Министарства природних ресурса, рударства и просторног планирања Републике Србије и Јавног предузећа "Србијашуме", одржан је пети семинар за управљаче заштићених подручја у Врњачкој Бањи 11. и 12. септембра,...

Опширније

У току је сеча осушених стабала у Парку …

У току је сеча осушених стабала у Парку

У току је сеча дозначених  - осушених стабала у Парку "Буковичка Бања", коју је одобрио ЗАВОД ЗА ЗАШТИТУ ПРИРОДЕ СРБИЈЕ. Више фотографија погледајте на нашој facebook страници.

Опширније

Важно обавештење

У четвртак 28.08.2013. године, на стубове обавештења, постављене су нове табле са основним правилима унутрашњег реда и забрањеним радњама и активностима, сликовно са стандардним ознакама, у циљу спровођења проактивне заштите...

Опширније

Одржана трећа седница Савета СП Парк "Бу…

  У малој сали  Општине Аранђеловац, дана 25.7.2013. године одржана трећа седница Савета Споменика природе Парк "Буковичка Бања". Са следећег линка можете преузети извештај са састанка. http://www.jkpzelenilo.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=50&Itemid=56

Опширније

Цветњаци које ми одржавамо

Цветњаци које ми одржавамо

Више фотографија погледајте на нашој facebook страници.

Опширније

Логотип

u_susret_prirodi_logo1
zelenilo_memo2
Посета међународном сајаму цвећа - Падова:

преузети са овог линка.
Преузмите информаторе о Парку "Буковичка Бања":
каталог 1
каталог 2


 

bannnerrrrrr
zavodddddddddd
_
biblioteka-sveti-sava
centar-za-kulturu
jkp-bukulja
narodni-muzej
smotra-mermer-i-zvuci
spec-bolnica-bb
src-sumadija
tur_org
zdravstveni_centar
portski_savez
portski_savez

РАДОВИ - jун/јул 2016.год

У протеклом периоду ЈКП ''Зеленило Аранђеловац'' бележи већу ангажованост на свим пољима; осим свакодневних, текућих послова на одржавању СП ''Парк Буковичка бања'' и зелених површина у граду и око дрвореда, раде се и наменски, сценски аранжмани (Отварање реновираног Павиљона ''Књаз Милош'' захтевало је доста припреме и тежих радова, да би се комплетан прилаз Сцени и Павиљону посебно и детаљно уредио.
У сусрет Дану града улепшаћемо 24. јула Отворену летњу Сцену за већ традиционалну Смотру фолклора ''Шумадијски опанак – Аранђеловац 2016'', а посебна декорација ради се за Свечану академију 26.јула, која ће ове године по први пут бити одржана управо у нашем лепом Парку.

       

 

Радови у Јуну 2016

ЈКП“Зеленило Аранђеловац“, вредним и марљивим радом, наставља са уређењем  СП“Парк Буковичке Бање“ и зелених површина у граду, укључујући линијско зеленило (дрвореди), као и баште угоститељских објеката. Више фотографија погледајте на нашој facebook страни: https://www.facebook.com/parkarandjelovac/photos/?tab=album&album_id=536497596547149

 

 

Радови у Мају 2016

Као и увек, трудимо се да својим активностима улепшамо град. Надамо се да уживате у резултатима тог рада, а као подсетник, пратите нас на нашој фејсбук страници: 

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.523027477894161.1073741864.317824205081157&type=3

 

 

 

 

Јавна набавка електро материјала за уличну расвету

ЈКП "Зеленило Аранђеловац" спроводи поступак јавне набавке електро материјала за уличну расвету.

 

У атачменту можете преузети документацију.

 

ПОЗИВ

files/Poziv.jpg

Attachments:
Download this file (Poziv.pdf)Poziv.pdf[ ]62 Kb
 

САЈАМ ХОРТИКУЛТУРЕ 2016.

У суботу, 09.04.2016., у циљу усавршавања и праћења свих новина у струци, представници ЈКП “Зеленило Аранђеловац“, посетили су Међународни сајам хортикултуре - “Beoplant FAIR.“, у оквиру кога су била и тематска предавања са изложбом, у организацији Удружења пејзажних архитеката и Инжењерске коморе Србије.

Значај:

Упознавање са трендовима и новим програмима произвођача у Србији и шире, представљање и промовисање пејзажне архитектуре као струке путем изложбе и предавања (пројектовање зелених површина краљевских резиденција у Торину и околини по фенг шуи принципима, предавач Арх. Carlo Amadeo Reyneri-Torino, Италија; Значај и начин адекватне употребе елемената за поплочавање у пејзажној архитектури, предавач Гордана Андрић, дипл.инг.п.а.- Нови Сад, Србија, ....).

 

На нашем facebook профилу, погледајте фотографије.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.511685655695010.1073741863.317824205081157&type=3

 

 

 

 

 

Анкета

Које цвеће више волите да купујете за поклон
 

facebook_logo

javne-nabavke-01
plan-upravljanja
plan-ozelenjavanja 

кнјигаутисака

Време

Сат

Ulti Clocks content

infotelefon
reklama

Arandjelovac ON-LINE

Arandjelovac ON-LINE